4 Port. : ca 15 min.
- 1 blodgrape
- 1 liter jordgubbar, delade
- ½-1 galia-eller honungsmelon, delad i kuber
- 1 kruka plocksallad
- ½ dl olivolja
- 1 tsk råsocker
- 1 tsk flingsalt
- 1-2 krm svartpeppar, nymalen
- 100-150 g getost, delad i bitar
- ½ kruka mynta, grovt hackad
- ca 50 g cashewnötter
Tillagning: Filéa grapefrukten i skinnfria klyftor. Ta det resterande av grapefrukten och krama ut juicen i en skål. Lägg all frukt tillsammans med sallad i en skål.
Blanda grapefruktjuicen med olivolja, råsocker, salt och svartpeppar i en liten skål. Häll dressingen över salladen. Tillsätt getost. Toppa med mynta, cashewnötter och ev ringlad honung
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar