Summa sidvisningar

lördag 20 november 2010

Tunnbrödsrulle med Skagenröra

   4 personer - 10 min. 

  • 100g  skalade räkor
  • 3 msk majonnäs
  • 1 tsk riven pepparrot på tub
  • 1 msk finskuren dill
  • 1 msk finhackad rödlök
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 1 skiva mjukt tunnbröd
GARNERING

  • 2 msk löjrom
  • 8 skalade räkor
  • dillkvistar
1. Hacka räkorna. Blanda majonnäsen med pepparroten, dillen och rödlöken. Rör ner räkhacket. Krydda med pepparn.
2. Bred räkröran över tunnbrödet och rulla ihop. Linda in rullen i plastfolie och förvara i kylen.
3. Skär rullen i 8 bitar och garnera varje bit med en klick löjrom, en räka och dillkvist.

Inga kommentarer: