Summa sidvisningar

söndag 21 november 2010

Squash med trattkantareller

Ugnsbakad squash med trattkantarellfyllning: 4 port.

  • 1 squash, ca 600g eller 2 mindre
  • 1 l trattkantareller
  • 1 liten gul lök, hackad
  • 1½ msk vetemjöl
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 3-4 dl riven ost
  • salt, peppar
* Förväll den rensade svampen i lätt saltat vatten några minuter. Hacka den grovt och smörfräs i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt löken och fräs någon minut. Strö över mjölet och blanda ner creme fraiche. mjölk och ost. Smaka av med sali och peppar.
 *Dela squashen på längden. Gröp ur lite av kärnhuset. Fördela svampröran i gropen och grädda i 200 grader ca 25 minuter.

Inga kommentarer: