Det här receptet fick jag av min Norska blogg-väninna, Birthe.
Nuggets
400 g kjøttdeig av svin eller kylling
1 egg
½ løk
40-50 g parmesanost
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts cayennepepper
Til panering:
Knust baconcrisp eller bacongull
Bland alle ingrediensene godt sammen og sett blandingen i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
Lag små boller av blandingen og trykk dem litt flate.
Putt baconcrisp/bacongull i en brødpose og bruk en kjevle til å knuse det.
Vend bollene i den knuste baconcrispen/bacongullet, og legg de på en bakepapirkledd stekeplate.
Stek ved 225 grader i ca 20 minutter.
Pass på å kjøpe baconcrisp/bacongull som er laget av ordentlig bacon, les på ingredienslisten!
1 kommentar:
Denne er veldig god og anbefales virkelig :)
Skicka en kommentar