Summa sidvisningar

torsdag 30 december 2010

After Eight-muffins

Ca 12 st:    UGN 175 grader.

  • 100g smör
  • 2 ägg
  • 2½ dl strösocker
  • ½ dl kakao
  • 1 3/4 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 msk kallt starkt kaffe
  • 6 after eight-plattor
Dekoration:

  • 6 after eight-plattor
  • silverkulor
Gör så här:
1. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda kakao, vetemjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med kaffet.
2. Skär after eight-plattorna i bitar. Vänd ner bitarna och smöret växelvis i smeten. Fördela smeten i aluminiumformar. Grädda mitt i ugnen 13-15 minuter beroende på hur kladdiga du vill ha dem.
3. Dekoration: Lägg en halv after eight-platta på varje kaka direkt när de kommit ur ugnen. Garnera med silverkulor.

Inga kommentarer: