- 500g köttfärs
- matfett
- 1 tsk salt
- 1 tsk cury
- 1 krm peppar
- 1 stor gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 3 paprikor, blandade färger
- ½ squash
- 1 burk krossade tomater
- 1 dl köttbuljong
- 2 bananer
- 2 dl majskorn
1. Fräs köttfärsen jämnt smulig i lite matfett. Lägg över i en kastrull och krydda med salt, curry och peppar.
2. Skala och hacka löken. Kärna ur och skär paprikorna i små bitar. Tärna squashen.
3. Fräs lök, paprika och squash i lite matfett tillsammans med pressad vitlök. Lägg över i kastrullen.
4. Tillsätt tomatkross och buljong. Låt puttra samman 8-10 minuter.
5. Skiva bananerna och rör ner dem i kastrullen tillsammans med majskornen. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar