Summa sidvisningar

onsdag 9 februari 2011

Mangofisk

UGN: 200 grader:
  • 1½ dl ris
  • 3 msk finhackad persilja
  • 300 g hokifilé
  • salt, peppar
  • ½ tärnad mango
  • 2 msk klippt krasse
  • 2 tomater, ev gul och röd
Sås:

  • ½ dl lättyghurt naturell, 0,5%
  • ½ mango
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 1 lime
Gör så här:
1. Koka riset enl anvisn på förpackn, blanda med persiljan.
2. Lägg bakplåtspapper i botten på en ugnsfast form. Lägg i hokifilén, salta och peppra. Ställ in i ugnen ca 15 minuter.
3. Skala mangon, ta bort kärnan. Tärna halva och lägg på den färdiga fisken. Strö över krasse. Klyfta tomaterna, värm dem hastigt i en kastrull.
4. Sås: Mixa yoghurt, mango, ingefära och saften från halva limen - dekorera med andra halvan. Servera med de varma tomaterna.

Inga kommentarer: