UGN: 200 grader:
- 1½ dl ris
- 3 msk finhackad persilja
- 300 g hokifilé
- salt, peppar
- ½ tärnad mango
- 2 msk klippt krasse
- 2 tomater, ev gul och röd
- ½ dl lättyghurt naturell, 0,5%
- ½ mango
- 1 tsk riven färsk ingefära
- 1 lime
1. Koka riset enl anvisn på förpackn, blanda med persiljan.
2. Lägg bakplåtspapper i botten på en ugnsfast form. Lägg i hokifilén, salta och peppra. Ställ in i ugnen ca 15 minuter.
3. Skala mangon, ta bort kärnan. Tärna halva och lägg på den färdiga fisken. Strö över krasse. Klyfta tomaterna, värm dem hastigt i en kastrull.
4. Sås: Mixa yoghurt, mango, ingefära och saften från halva limen - dekorera med andra halvan. Servera med de varma tomaterna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar