Summa sidvisningar

lördag 5 mars 2011

Ostfylld kassler med vitlökssås

4 pers, UGN:225 grader i 20 min. Tid:30 minuter.
  • 600 g kassler
  • 100 g vitlöksost
  • 1 msk crème fraiche
  • ½ dl hackad persilja
  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
Vitlökssås:
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 100 g vitlöksost
  • 2 msk hackad persilja
1. Skär kasslern i tjocka skivor och skär en ficka i varje.
2. Rör ihop vitlöksost, crème fraiche och persilja. Fördela i fickorna. Lägg kasslern i en form.
3. Kärna ur och skiva paprikorna. Lägg paprikan över kasslerskivorna. Ugnsbaka i 225 grader, 20 min.
4. Blanda alla ingredienser till såsen och koka upp. Servera med ris och haricots verts.

Inga kommentarer: