- 500 g fläskfilé
- 1 tsk salt
- 1 krm peppar
- 2 purjolökar
- 2 vitlöksklyftor
- 1 röd paprika
- ½-1 röd pepparfrukt
- 2 citrongräs i vatten
- 1 msk färsk riven ingefära
- 1 köttbuljongtärning
- 2 dl kokosmjölk
- 2 dl matlagningsyoghurt
2. Bryn köttet ca 3 min på varje sida i lite matfett. Salta och peppra. Ta upp köttet.
3. Fräs purjo, paprika, citrongräs, pepparfrukt och pressad vitlök i lite matfett.
4. Tillsätt riven ingefära, smulad buljongtärning, kokosmjölk och matlagningsyoghurt. Låt det koka upp och smaka av.
5. Lägg köttet i stekpannan och låt sllt bli genomvarmt. Bjud kokt ris och en sallad till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar