Summa sidvisningar

söndag 31 oktober 2010

Asiatiska fiskkakor med chili

2 ägg
400 g sejfilé
1 dm purjo
3/4 msk röd chili
4 dl smulat vitt bröd=ca 5 kantskurna brödskivor
1 msk majonnäs
2 tsk sweet chili-sås
½ tsk salt
ca ½ dl ströbröd
smör

1: Vispa äggen lätt. Skölj purjon och finhacka 1dm av det gröna
på purjon. Dela chilin och skrapa bort kärnorna och strimla den.
Skär bort den bruna kanten på brödet. Blanda ägg, fiskkött,
finhackad purjo, majonnäs, chilisås, smulat vitt bröd, salt och chili.

2: Forma 8 fiskkakor och panera dem i ströbröd. Stek dem
gyllenbruna i smör ca 5 minuter.

3: Servera fiskkkorn med kokt ris, wokgrönsaker och sweet chili-sås.

Tid; ca 25 minuter.

Inga kommentarer: