2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
½ tsk kanel
3 dl rivna morötter
1 dl matolja
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i de övriga ingredienserna. Smöra och bröa en ca 2l bakform. Grädda i 175 grader i 35-40 min.
Glasera med:
50 g mjukost (Filadelphia)
30 gr smör
1-2 dl florsocker
1 tsk vniljsocker
Smält smör och mjukost i en kastrull, blanda i flor och vaniljsocke.
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
½ tsk kanel
3 dl rivna morötter
1 dl matolja
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i de övriga ingredienserna. Smöra och bröa en ca 2l bakform. Grädda i 175 grader i 35-40 min.
Glasera med:
50 g mjukost (Filadelphia)
30 gr smör
1-2 dl florsocker
1 tsk vniljsocker
Smält smör och mjukost i en kastrull, blanda i flor och vaniljsocke.
Vispa till en jämn smet och bred på den avsvalnade kakan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar