Summa sidvisningar

söndag 31 oktober 2010

Ugnsrostad kycklinglårfilè med grönsaker

4 portioner: UGN: 225 grader.
2 rödlökar
10 potatisar----Vi kokade ris till i stället
1 zucchini
2 paprikor
600 g kycklinglårfilé
4 msk olivolja
salt, peppar, timjan
8 körsbärstomater
100 g tärnad fetaost

Gör så här:
1. Skala och dela lök och potatis i klyftor. Skär zucchinin i ganska stora bitar. Dela,kärna ur och dela paprikorna i stora bitar.
2. Dela varje lårfilé på mitten. Blanda potatis,lök och kyckling med olja och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
3. Krydda med salt,peppar och timjan,och baka i 20 minuter. Lägg i zucchini och paprika och baka i 10 minuter till.
4. Strö över tomater och fetaost, och baka i ytterligare 10 minuter till. Servera med en smaksatt crème fraiche. Vi tog turkisk yofhurt som vi blanda thai chilisås i.

Inga kommentarer: