Summa sidvisningar

söndag 31 oktober 2010

Pastarullar

12 lasagneplattor
1 liten squash
1 liten purjolök
100 g soltorkade tomater
salt/peppar
1 tsk herbes de provence eller timjan och basilika
100 g fetaost
250 g kesella gourmet
3/4 dl nyriven parmesanost
2 paprikor
1 klyfta vitlök

UGN:200 GRADER. CA 4 PORTIONER

1. Koka lasagneplattorna i lättsaltat vatten några minuter. Ta upp dem och lägg ut dem på arbetsbordet.

2. Ansa och hacka purjolök och squash. Tärna tomaterna

3. Fräs grönsakshacket i lite olivolja några minuter. Smaka av med salt,peppar och herbes de provence. Låt röran kallna.

4. Hacka fetaosten och rör ner den i grönsakshacket. Tillsätt 3 msk kesella och rör samman det.

5. Fördela grönsaksröran på lasagneplattorna. Rulla ihop dem och lägg dem i smord eldfast form.

6. Riv parmesanosten och rör ut den i den återstående kesellan. Bred det över pastarullarna.Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.

7. Kärna ur och strimla paprikorna under tiden. Fräs dem knappt mjuka i lite olivolja tillsammans med pressad vitlök. 
8. Bjud paprikan till pastarullarna.Garnera med färska basilikablad  

Inga kommentarer: