Summa sidvisningar

lördag 22 januari 2011

Afrikansk fiskrätt

2 portioner 15 minuter:

  • 300 g vit fiskfilé, t ex torsk eller hoki
  • salt, peppar
  • 1 uppvispad äggvita
  • 1 msk kokosflingor
  • ½ msk rapsolja
  • 2 dl Kelda Oriental currysoppa
  • ½ skivad banan
  • 5 cm tärnad gurka
  • ½ tärnad röd paprika
  • 1 dl fryst tärnad mango
  • 1 msk jordnötter
  • 1 msk russin
  • 2 strimlade salladslökar
Servera med:

  • 2 dl fullkornsris och en blandad sallad
Skär fisken i tärningar, ca 3x3 cm. krydda och vänd i äggvita och strössla med kokos. Stek i olja (medelvärme) så fisken får fin färg. Häll soppan runt fisken och koka upp. Lägg ner frukt, grönsaker och nötter och servera genast.

Inga kommentarer: