Summa sidvisningar

tisdag 18 januari 2011

Tonfiskgraträng

2 portioner - 30 minuter:

  • 1 skivad rödlök
  • 1 strimlad paprika
  • 1 tsk olivolja
  • 250g kokt potatis i skivor
  • 1 burk tonfisk i vatten, 185g
  • 50g urkärnade svarta oliver
  • 1 ägg
  • 1 dl lättmjölk
  • salt, peppar, paprikapulver
  • 2 skivade tomater
  • ½ dl riven ost, max 12%
Sätt UGNEN på 200 grader: Fräs lök och paprika i fettet och lägg över i en ugnsfast form. Lägg på potatis, tonfisk och oliver. Vispa ihop ägg och mjölk, krydda och häll över. Täck med tomatskivor, strö på osten och grädda i ugnen ca 20 minuter.
Enl. hälsotidning: 433 kcal/port.

Inga kommentarer: